Starthandeling Arnhemseweg Donderdag 28 februari is het aanpassen van de Arnhemseweg officieel van s...
12

Nieuwsbrief april 2019

Telefoon
0316 595 111

E-mail
projectbureau@zevenaar.nl
Website
http://www.opweginzevenaar.nl/

Starthandeling Arnhemseweg

Donderdag 28 februari is het aanpassen van de Arnhemseweg officieel van start gegaan. Na de voorbereidende werkzaamheden van afgelopen maanden, is de herinrichting van deze toegangsweg nu van start gegaan. De komende tijd wordt er dan ook veel werk verricht door alle betrokken partijen.


                         

starthandeling_liggend

kaartje_fase_0

Werkzaamheden fase 0 en situatie tijdens weekendafsluitingen

Op de website Op weg in Zevenaar vindt u twee kaartjes met daarop aangegeven welke werkzaamheden momenteel (zonder dat het verkeer overlast heeft) worden uitgevoerd en wat de omleidingsroutes worden tijdens de weekendafsluitingen. Ook ziet u wanneer de weekendafsluitingen gaan plaatsvinden.


Gedeputeerde, burgemeester en wethouder aan het woord                     

De reconstructie van de Arnhemseweg en de Hengelder is een belangrijk project, zowel voor de provincie Gelderland als voor de gemeente Zevenaar. In dit artikel komen gedeputeerde van de provincie Gelderland Conny Bieze, burgemeester Lucien van Riswijk en wethouder Carla Koers aan het woord.

 Lees hier het interview
                               

Arnhemseweg_Zevenaar_180918_LQ-2_1

hengelder

Ondernemers op Hengelder: wat vinden zijn van de werkzaamheden?

In dit interview komen twee ondernemers aan het woord die met hun bedrijf aan de weg Hengelder gevestigd zijn. Zij kijken kritisch mee met de voorbereidingen.


Lees hier het interview.


Even voorstellen: Paulien Bisschop, omgevingsmanager bij Van Gelder

Paulien Bisschop werkt bij Van Gelder en is de omgevingsmanager van het project Arnhemseweg. Zij zorgt voor de verbinding tussen de aannemer en de omgeving.


In dit artikel stellen we Paulien aan u voor.

Paulien_Bisschop

Gerhard_en_Ilone

'Een complex en dynamisch project.'

Ilone Willemsen van de gemeente Zevenaar richt zich als procesmanager op strategische vraagstukken die spelen tijdens een infrastructureel project. Gerhard Weitkamp is regiodirecteur bij Van Gelder, de aannemer van project Arnhemseweg.


Lees hier het verhaal van Ilone en Gerhard over onder andere veiligheid, bereikbaarheid en communicatie.


Vanaf 22 april: inloopspreekuur    

Heeft u een opmerking of vraag over de werkzaamheden aan de Arnhemseweg? Vanaf maandag 22 april kunt u iedere maandag van 09.30 – 10.30 uur terecht bij het projectbureau aan Roodwilligen 1. Daar staat Paulien Bisschop u graag te woord.                               

roodwilligen_1