12-15 juli: weekendafsluiting Arnhemseweg De Arnhemseweg in Zevenaar is van vrijdag 12 juli 18.00 uu...
Arnhemseweg_Zevenaar_040519_LQ-38

NIEUWSBRIEF JULI 2019

Telefoon
0316 595 111

E-mail
projectbureau@zevenaar.nl
Website
http://www.opweginzevenaar.nl/

12-15 juli: weekendafsluiting Arnhemseweg

De Arnhemseweg in Zevenaar is van vrijdag 12 juli 18.00 uur tot maandag 15 juli 07.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert dit weekend voor de derder keer grootschalige werkzaamheden uit in het kader van de aanpassing van de Arnhemseweg. Op en rond de twee kruisingen in het werkgebied worden tussenlagen asfalt aangebracht. Ook past Van Gelder de tijdelijke belijning aan.

Lees verder                               

Arnhemseweg_Zevenaar_040519_LQ-22

safe_image

Megaklus aan het spoor tijdens de zomer

Van 25 juli 2019 tot en met 11 augustus 2019 voert Strukton Rail grote verbeterwerkzaamheden uit aan het spoor bij Zevenaar, Didam en Wehl. De ’18-daagse’ treinvrije periode in de zomer is een megaklus waar de aannemer dag en nacht met zwaar materieel werkt. Dit heeft gevolgen voor de treindienst Arnhem-Winterswijk en de internationale trein naar Düsseldorf. Vervoerders zetten snel- en stopbussen in.

Lees verder


Op weg in Zevenaar app         

Rijdt u regelmatig over de Arnhemseweg, weg Hengelder of reist u per trein tussen Zevenaar en Didam? Download dan de Op weg in Zevenaar app in de App Store of Google Play. Dan ontvangt u direct het laatste nieuws rondom de geplande werkzaamheden, neemt u eenvoudig contact op en blijft u goed op de hoogte van mogelijke hinder.

Wilt u pushberichten van belangrijke updates ontvangen? Stel dan het project waarvan u deze berichten wilt ontvangen in als ‘Favoriet’.                               

Facebook_ad_Op_weg_in_Zevenaar_app

sfeerbeeld-hengelder_Photo-11-1-HR-1

Aannemer aanpassing weg Hengelder bekend

Aannemingsmaatschappij Van Gelder gaat in opdracht van de gemeente Zevenaar de herinrichting van de weg Hengelder uitvoeren. Na het afronden van de aanbestedingsprocedure kwam Van Gelder als meest geschikt uit de bus. Het bedrijf werkt de komende weken het bouwplan en de -fasering verder uit. Van Gelder start nog voor de zomer met de werkzaamheden van het aanpassingsplan.

Lees verder


Maak kennis met bedrijfsleider Theo Ouwens

Naast het werk aan de Arnhemseweg is ook de aanpassing van Hengelder gestart. Opnieuw een groot project voor Zevenaar en aannemingsmaatschappij Van Gelder. Bedrijfsleider Theo Ouwens kent het gebied op zijn duimpje.


We stellen hem graag aan u voor.                               

Theo_Ouwens_Van_Gelder_liggend

Hengelder_8_website_OWN_

Inloopavond Hengelder op 10 juli

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 10 juli over de werkzaamheden aan weg Hengelder. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de aannemer en hoort u meer over de komende bouwwerkzaamheden, de planning en mogelijke hinder. Medewerkers van de gemeente Zevenaar en Van Gelder zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.


Lees hier meer over de inloopavond.


Wat is de stand van zaken rondom het tracébesluit ViA15?                         

Tot half april 2019 konden belanghebbenden beroep aantekenen tegen het gewijzigd tracébesluit A12/A15 Ressen–Oudbroeken (ViA15). Door de nieuwe beroepen zijn er een aantal zaken aan het tracébesluit toegevoegd.

Lees verder                               

toekomstige-brug-pannerdensch-kanaal_desktop_generated_tcm21-198854