Bomenkap Hengelder Vanaf deze week worden de bomen aan en rond de weg Hengelder verwijderd. De werkz...
aansluiting_A12

Nieuwsbrief Op weg in Zevenaar - editie 12

Telefoon
0316 595 111

E-mail
projectbureau@zevenaar.nl
Website
http://www.opweginzevenaar.nl/

Bomenkap Hengelder

Vanaf deze week worden de bomen aan en rond de weg Hengelder verwijderd. De werkzaamheden duren circa drie weken en zijn naar verwachting op 1 februari gereed. De weg Hengelder blijft in deze periode bereikbaar, waarbij het verkeer minimaal wordt gehinderd.


Lees hier verder                              

bomenkap_Hengelderjpg

kasteelwoningen

Omleiding fietspad ter hoogte van kasteelwoningen

Op 28 januari beginnen de nutsbeheerders met het verleggen van leidingen onder het fietspad ter hoogte van de kasteelwoningen. Het fietspad vanuit Duiven richting de rotonde in Zevenaar wordt hierdoor voor drie weken afgesloten en het fietsverkeer wordt omgeleid door middel van een tijdelijk pad over het Schouwpad naar de Schalmei. De omleiding zorgt ervoor dat fietsers tot 18 februari door de Schalmei en Schellenkrans fietsen. Vanaf dan kunnen fietsers weer over het bestaande fietspad aan de Arnhemseweg.


Lees hier verder


Interview met ingenieur Mark Koningen: 'Onder de grond ligt de basis van Zevenaar.'

Wist u dat er onder de grond net zoveel werkzaamheden plaatsvinden als boven de grond? Mark Koningen, ingenieur bij Movares, vertelt. Hij is vanaf het begin betrokken bij het project Op weg in Zevenaar en weet alles van dit onderwerp.


Lees hier het interview
                               

Mark_interview2

Facebook_ad_Op_weg_in_Zevenaar_app

Goed op weg met deze app!

Vanaf deze week kunnen weggebruikers via de App Store of Google Play alvast de Op weg in Zevenaar app downloaden. Zo ontvangt u snel het laatste nieuws, neemt u eenvoudig contact op en blijft u goed op de hoogte van mogelijke hinder.

Arnhemseweg_Zevenaar_180918-36_aangepast

Aannemer aanpassing Arnhemseweg bekend

Aannemingsmaatschappij Van Gelder gaat in opdracht van de gemeente Zevenaar de herinrichting van de Arnhemseweg uitvoeren. Na het afronden van de aanbestedingsprocedure kwam Van Gelder als meest geschikt uit de bus. Het bedrijf werkt de komende weken het bouwplan en de -fasering verder uit. De verwachting is dat Van Gelder begin maart 2019 start met de werkzaamheden van het aanpassingsplan.


Lees hier verder


Save the date: donderdag 28 februari 2019 inloopavond Arnhemseweg

Donderdag 28 februari organiseert de gemeente samen met aannemingsmaatschappij Van Gelder een inloopavond. Tijdens deze avond informeren wij u over de aankomende werkzaamheden, de planning  en mogelijke hinder door omleidingen of tijdelijke afsluitingen. Medewerkers van de gemeente Zevenaar en de aannemer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Meer informatie over locatie en tijdstip volgt nog.
poster_arnhemseweg

Ontbijtevent-Nieuwsbrief_januari_2019

Onthulling impressie aansluiting Zevenaar-Oost

Op dinsdag 15 januari onthulden commissaris van de Koning Clemens Cornielje met hoofdingenieur-directeur Rijkswaterstaat Oost-Nederland Nelly Kalfs een impressie van de toekomstige aansluiting van de snelweg A12 bij Zevenaar-Oost. Het bouwbord werd tijdens een ontbijtevent bij Nathan op 7Poort gepresenteerd. Gemeente Zevenaar is bezig om ervoor te zorgen dat de onderliggende infrastructuur voor deze aansluiting alvast klaar is.


Lees hier verder